Горещи новини

Бомба! Пригожин е жив?

-17:42-Razloginfo.com

Пригожин е жив! Сензационната новина обиколи света през социалните мрежи, след като онлайн се появиха интересни снимки. На тях се вижда мъж, пътуваш във влак по линията Санкт Петербург – Москва.Той обаче удивително много прилича на мъртвия ръководител на бойците от „Вагнер“.

Кремъл потвърди, че Пригожин е загинал в самолетна катастрофа през август м.г. Тогава самолетът му се свлече от въздуха, навярно оцелен от ракета. Появи се и твърдението, че той може да е взривен и отвътре.

Ала интересът на международната общност не стихва

Според част от хората той може все още да е жив. Просто да се е покрил от картинката, за да не създава дискомфорт на Владимир Путин.

Именно поради тази причина не е изненада, че снимката предизвика такава истерия в социалните мрежи. Проверка обаче установява, че въпросният човек не е Евгений Пригожин, въпреки невероятната външна прилика.

Навярно се питате кое го издава?

Ушите на Пригожин са съвсем различни от човека на снимката. Лобовете на Пригожин бяха разполовени и леко повдигнати от околния хрущял на външното му ухо.

Тази отличителна характеристика е видима в медийната фотография и новините за него. Антиспиралата на Пригожин, отнасяща се до повдигнатия, дебел ръб от хрущял, който седи във видимата част на ухото, също е с напълно различна форма, както може да се види на снимки, публикувани от руските държавни медии, написаха от редакцията на американското издание.

И все пак, дори Пригожин наистина да е жив, малко вероятно е той да тръгне да се придвижва из Русия, използвайки обществен или междуградски транспорт.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!