Горещи новини

Бой в парламента! (ВИДЕО)

-9:52-Razloginfo.com

Физически сблъсък между депутати в Народното събрание след декларация на „Възраждане“. Те отново призоваха „Продължаваме Промяната“ да напуснат парламента, защото са показали как държавата е завладяна от чужди посолства. Скандалът бе предизвикан от Явор Божанков от „Продължаваме промяната“.От ПП-ДБ контрираха, че те пък са проруска партия. Започна размяна на реплики, които прераснаха в бой.

Народните представители решиха да разгледат утре на второ гласуване промените в Закона за съдебната власт, внесени от Министерския съвет, който според програмата беше първа точка за днес.

В дневния ред е записан проект на решение, с което Министерският съвет се задължава да изготви доклад във връзка с изпълнение на решение на Народното събрание от 12 януари, според което правителството трябва да промени Плана за възстановяване и устойчивост в част „енергетика“. Вносители на проекта са депутатите от „Възраждане“.

„Говориха за меки китки, двамата с Цончо и г-н Костадинов най-много ни съмняват в това отношение“, изцепи се депутатът от ПП срещу „Възраждане“. Освен това ги обвини, че са истинските национални предатели и са проводници на пропагандата на Путин. И веднага бе наобиколен от депутатите на Костадин Костадинов. В блъсканицата един депутат взе да размахва и счупените си очила, а председателстващият Росен Желязков обяви почивка.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!