Горещи новини

Блокират кръговото на Полигона, край Благоевград, заради двойните здравни стандарти

-14:53-Razloginfo.com

Будната част от ресторантьорския бранш се събира на Полигона утре – петък, 3 септември, 14.30 ч. и ще блокира кръговото към Симитли. По този начин ще заявят несъгласието си с двойните здравни стандарти.„Не знам колко хора в Благоевград и областта си изкарват хляба, работейки в ресторанти, барове, дискотеки и свързаните с тях – производители и доставчици, но е време всички да излязат и заявят несъгласието си с двойните здравни стандарти.

Не мога да присъствам, но ги подкрепям“, написа във Фейсбук бизнесменът Любомир Палаханов.

Към неговото мнение се присъединиха и други, които смятат, че браншът още не са се съвзели от предишното затваряне и ги лишават от правото им на труд и се борят за оцеляване.

„Българите трябва да се подкрепяме, независимо кой сектор от икономиката е засегнат, защото никой не е застрахован! Обединени сме силни!”, коментира и Валентина Георгиева.

Ресторантьорите стартират протести с блокади в цялата страна заради затягането на мерките срещу разпространението на коронавируса.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!