Горещи новини

Блокада в центъра на Брюксел срещу COVID мерките

-10:03-Razloginfo.com

Още протести срещу мерките за борба с вируса в Западна Европа. Центърът на Брюксел беше блокиран от митинг срещу политиката на белгийското правителство. Четири организации, които искат да отпаднат изискванията за зелен сертификат и социална дистанция се събраха пред една от гарите в града.Протестиращите са против мерките, въведени през декември. Те изискват маски за децата в началните училища и зелени сертификати за влизане в транспорта, заведенията и културните институции.

“Неправилно е, че правителството взима решения вместо нас. Това вече не е демокрация. Принуждават ни да правим неща, с които не сме съгласни. Не мога да го приема”, смята Сесил Мино, противник на здравните сертификати.

“Фактът, че има здравни сертификати е ограничение на моите права. Това разделя обществото на две категории. А сертификатът не е базиран на научни доказателства”, заяви Мари-Клер, която е лекар.

Източник: nakratko.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!