Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Благотворителен концерт събира средства за лечение на 19-годишно момиче от Якоруда

Атанаска е на 19 години от Якоруда. През есента на 2016г. й е поставена диагноза множествена склероза.

Това е автоимунно заболяване на централната нервна система, което бавно, но сигурно води до пълно инвалидизиране.

Надеждата на Атанаска е лечение в клиника Пирогов, Москва, в която гарантират 99% ремисия и тя отново ще може да води пълноценен живот.

Сумата от 45 000 евро е непосилна за семейството на Атанаска.

В тази връзка в читалището на Якоруда се организира благотворителен концерт, който има за цел да събере поне част от тази сума.Участие в него ще вземат ДТС „Детелини“, Денс формация „Мистик“, ТС „Родопска китка“, ТС „Рилска самодива“ – Бачево, Оркестър „Диамант“ и още много други.

Началото на концерта е 19.00 часа, на 19 юни, в НЧ „Светлина-1907“ в град Якоруда.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!