Горещи новини

Благой Тодев събра над 8000 лв в помощ на медицинска сестра, фейсбук групата „Биатлон България“ спечели търга и му върна медала

| 9:05

Биатлонистът Благой Тодев от Банско продаде на търг златния си медал от Европейското първенство за младежи в Поклюка, Словения. Той събра 8620 лева, които ще дари за благотворителна кауза.Победител в търга е Фейсбук групата „Биатлон България“. Тодев продаде на търг и два от състезателните си номера за още 4000 лева, като и двете суми ще дари в помощ на болна медицинска сестра.

„Победител в търга е групата Биатлон България. Заедно успяха да съберат сумата от 8610лв. Два от състезателните номера събраха общо 4000лв. Благодаря ВИ за невероятните неща, които правите“, написа Благой Тодев във Фейсбук.

Един от администраторите на групата „Биатлон България“ – Ангел Гелов, написа следното: „Както повече от вас вече разбраха, успяхме да наддадем най-високата цена в търга на Благой Тодев. Първата цел е изпълнена и медалът ще остане там, където му е мястото! Пиша тази публикация, за да Ви информирам, че сумата от 8620лв. вече е преведена по сметката на г-жа Нели Гълъбова. Остава да ѝ пожелаем бързо събиране на останалите средства и скорошно оздравяване! Радвам се, че всички заедно успяхме да се мобилизираме и да се включим в тези две каузи!“

Групата „Биатлон България” имаше две цели, искайки да спечели търга – да помогне на медицинската сестра и да върне медала на Тодев.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!