Горещи новини

Благоевград като „малката Венеция“, улиците се превърнаха в реки

| 20:44

Изключително силен дъжд се изля в Благоевград този следобед. По данни от Националния институт по метеорология и хидрология за днес в областта бе въведен жълт код за опасност от поройни дъждове, но никой не очакваше това, което се случи – Благоевград се превърна в „малката Венеция“.Запушените шахти превърнаха улиците в реки, водата извира като от фонтан. На редакционната поща на Новинарска агенция Е-79 получихме снимки за наводнени места от различни квартали в Благоевград.

За около половин час се изсипа невероятно силен дъжд, придружен от гръмотевици. Десетки сигнали за наводнени мазета и прекъснато електричество са подадени на спешните телефони.

Някои от таксиметровите фирми даже не отговаряха на позвъняванията, тъй като не смогват да обслужат незабавно всички клиенти. Други компании отказваха поръчки, поради недостатъчен брой коли.

Източник: E79 News

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!