Горещи новини

Битката за олиото! Мъж почина докато чака на опашката, бой в столичен хипермаркет

| 9:16

77-годишен мъж почина, докато чака на опашка за олио в един от големите хипермаркети в комплекс „Славейков” в Бургас. Тя е била дълга около 300 метра. След дълго чакане мъжът е починал до палети с олио. На място е дошъл екип на Спешна помощ, който е констатирал смъртта.Местните жители са възмутени, че се чака с часове, за да се доберат до олиото в магазина, предаде Нова телевизия. Подобна е ситуацията пред всички големи хипермаркети на същата верига в Бургас.

Съдебно-медицинска експертиза ще установи каква е точната причина за смъртта на мъжа.

В столичен хипремаркет се стигнало до бой за стек с олио.

Свидетел на баталните сцени разказва, че за пръв път вижда подобно нещо.

Имаше премазани хора върху стековете с олио. Наложи се намесата на охраната. Някои от клиентите посегнаха на охранителите. Един човек бе повален от тях на земята.

На някои клиенти им е станало лошо и е извикана линейка.

Заради ескалиралото напрежение магазинът е бил временно затворен.

Голяма опашка за олио се е извила в ранните часове на днешния ден и във Враца, информира БНТ. Хората са започнали да чакат от 6 ч сутринта, още преди отварянето на магазина, заради конкретна промоционална цена на олиото, което бързо е свършило.

Оказва се, че ситуацията е подобна в цяла България. Социалните мрежи също гръмнаха заради истерията с цената на олиото и обявената промоция от „Кауфланд“ за стоката.

В социалните мрежи се появиха видеа и снимки от различни точки на страната с гигантски опашки от хора, които къде търпеливо, къде не чак толкова, чакат, за да влязат в магазините.

На места се е достигнало и до бой, викане на полиция и линейки.

Източник: trafficnews.bg
Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

3 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!