Горещи новини

Билетите за Ищар и Горан Брегович, на South West Festival в Благоевград – от 55 до 110 лева

| 15:26

Билети за чакания и единствен по рода си музикален гигант South West Festival в Благоевград вече се продават и пред Ларго мол. Те могат да бъдат закупени от специално обособена за целта шатра. Пунктът ще работи всеки ден от 10.00 до 14.00 часа и от 15.00 до 19.00 часа, всеки ден до 24 юни, включително. Във фестивалните дни – 25 и 26 юни билети ще се продават и в парк „Македония“ преди големите концерти.Цената за еднодневен регулярен билет е 55 лева, а за Golden circle 70 лева. Двудневните билети са на цени от 85 лева за регулярен и 110 лева за Golden circle.

За първи път едни от най-известни музиканти на световната сцена – Ищар и Горан Брегович излизат на благоевградската сцена. Те ще изпълнят емблематични парчета от богатия си репертоар и ще раздвижат жители и гости на фестивала. На 25 юни преди да излезе на сцената хедлайнерът на вечерта – Ищар, публиката ще подгреят Мария Илиева, Любо Киров и Керана и космонавтите. Във втората фестивална вечер Горан Брегович, Оратница, Балканджи и Mind Trips с Алекс Раева ще се грижат за доброто настроение на жители и гости на Благоевград.

South West Festival събира в себе си юга и запада, обединява стиловете музика и допринася разнообразие в културния живот в областния център.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!