Горещи новини

Бивш заместник-кмет на Разлог сред учредителите на “Изправи се, България”

| 10:09

Мощна група от Благоевградска област бе ядрото на учредителите, с които в понеделник в НДК Мая Манолова основа новата си партия “Изправи се, България”.От Благоевград присъстваха кандидат-депутатите от местната листа на „Изправи се! Мутри вън“ и „Изправи се. БГ. Ние идваме“ адвокат Албина Анева, преподавателят в ЮЗУ Антон Манчев, Кирил Атанасов и др., както и 3 дами, представили се като бивши активистки на партия НДСВ, пише struma.bg.

В пиринската група бяха още бившият заместник-кмет на Разлог от екипа на Любен Татарски – Васил Астинов от партия „Атака“, Георги Ячев от Гоце Делчев, имаше представители и от община Петрич.

„От 100 присъствали членове на инициативния комитет, 15 бяхме от Благоевградска област”, преброи ги адвокат Анева.

Самото учредяването на партията ще бъде на конгрес на символичната дата 1 май. Манолова вече даде заявка за партия със социална насоченост, отворена за коалиране с бившите й партньори от „Ние идваме“ Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, и очакваната нова формация на бившия премиер Стефан Янев.

Учредителите приеха и декларация с приоритетите на най-новата партия.

Четете още подробности в struma.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!