Горещи новини

Биатлонистът Благой Тодев: Призовават ни да си дарим заплатите, но от три месеца не сме получавали такива

| 18:56

Българският състезател по биатлон Благой Тодев отправи видео послание към премиера Кирил Петков, както и към спортния министър Радостин Василев.Той заяви, че от три месеца не е получавал заплата.

„С този клип искам да се обърна към министър председателя на България Кирил Петков и министъра на спорта Радостин Василев. Искам да коментирам желанието на г-н Петков относно даряването на нашите заплати за закупуването на оръжие в подкрепа на Украйна. Журналисти ме определиха като най-успешния биатлонист за изминалия сезон и като такъв искам да обърна повече внимание към нашия спорт“,  заяви в обръщението си Благой Тодев във  Фейсбук.

Той посочи всичките си  успехи от изминалия сезон, но уточни, че за тях е получил „0 лева от държавата“ и в продължение на 3 месеца е без заплата.

„Какви резултати трябва да направи най-успешният зимен спорт, за да получи финансиране? Аз не знам. Кажете вие“, попита  Благой Тодев.  

 

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!