Горещи новини

Бербо президент: „Обединението идва след честен Конгрес“

| 17:56

Избраният за президент на БФС на днешния алтернативен конгрес в НДК – Димитър Бербатов говори след избора. Той получи 10 процента от 76-те делегати на конгреса и заяви, че с екипът му започват да работят заедно с клубовете.„Благодаря ви за присъствието и вота на доверие, който ми давате. Обединението, което търсим, идва след честен Конгрес. Това искахме от самото начало. Започваме да работим. Ключовата дума е работим, а не управляваме. Започваме да градим заедно“, заяви Бербатов, след като бе избран за президент на БФС.

Тази сутрин бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и неговият екип пристигнаха в НДК и организираха свой изборен конгрес, наречен официално „фарс“ от действащото ръководство на футболната централа.

В 15:03 часа присъстващите делегати освободиха от длъжност Борислав Михайлов и всички членове на Изпълнителния комитет. След това се пристъпи към гласуване за нов президент на БФС, като Бербатов беше единствен кандидат, а водещият Петър Величков обяви, че на легендарният голмайстор ще са му необходими 39 гласа, за да спечели на първи тур. При липса на такива, трябваше да се стигне до второ гласуване за единствения претендент.

В 17:05 часа Бербатов беше обявен за победител със 76 гласа „за“ от 76 гласували.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!