Горещи новини

Бербатов: Протоколът от Конгреса на 12 ноември е сериозно манипулиран

-19:04-Razloginfo.com

Димитър Бербатов и колегите му излязоха с официална позиция по отношение на публикувания протокол от Конгреса на БФС, на който Борислав Михайлов се самопровъзгласи за преизбран президент. Основният конкурент за поста заклейми документа, като „сериозно манипулиран“, макар и според очакванията.Стремежът на БФС всячески да прикрие направените нарушения на устава си и закона по време на конгреса, проведен на 12 октомври 2021 г., се потвърдиха, след като протоколът, изготвен от приближените на Борислав Михайлов, излезе наяве“, написа Бербатов в социалните мрежи.

В публикацията той коментира, че са променени данните за броя делегати, които са присъствали и участвали в избора за нов президент. В документа пише, че те са 480. Също така той опровергава написаното и в частта, където се твърди, че председателят на Комисията за избор на президент и членове на Изпълкома е оповестил, че са нужни 241 гласа, за да може даден кандидат да спечели доверието на делегатите с мнозинство.

Докога ще търпим това порочно управление и това напълно провалило се ръководство на БФС“, запита в заключение рекордьорът по голове за националния отбор.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!