Горещи новини

Бербатов: Михайлов, оттегли кандидатурата си, ако имаш морал

-14:05-Razloginfo.com

Един от кандидатите за президент на БФС – Димитър Бербатов, даде брифинг ден преди конгреса за решаване на първия пост във футболната ни централа.
„Целта на пресконференцията е следната. Сметнах за напълно нормално да се появим пред всички медии. Най-вече защото Стилиян и Мартин са тук. Можете да задавате въпроси към и към тях. Целта ни също така е да покажем още един път програмата, която имаме. Това го направихме още на първата пресконференция. Учудващо за нас е как все още има специалисти, които казват, че не са видели програма. Единственото, което знаем за Конгреса, е, че ще има интегрална бюлетина. Не знаем кои ще са делегатите, дали ще бъдем допуснати в залата, както и вие дали ще бъдете допуснати. Ще има две различни охранителни фирми – една вътре и една отвън. Защо е тази вътре? Ние ще се бием ли?“

„Също така излезлите документи. Вие виждате за какво става въпрос с тези разкрития и откъде са тръгнали. Най-нормалното би било един човек да оттегли кандидатурата си за президент на БФС. Ние не плюем, а показваме истината. Ако все още някой говори, че нямаме програма за развитие, е зверско лицемерие и мързел“, каза Бербатов.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!