Горещи новини

Белгийската НЛО вълна

| 20:28

Белгийската НЛО вълна започва през ноември 1989г, когато седмици след събитието, много очевидци разказват за голям летящ обект ниско в небето. Някои го описват като плосък летящ апарат с триъгълна форма и светлини от долната страна.Фурорът става още по-голям след събитията в нощта между 30 и 31 март 1990г. Тогава неизвестен обект е проследен от военните на радара, след което изпращат два изтребителя F-16, за да проверят. Нито един от двамата пилоти обаче не забелязва нищо в небето. През следващите 2 седмици са получени 143 сигнала от хора, които твърдят, че са забелязали обекта. През следващите месеци се появяват още много очевидци и военните са принудени да публикуват своя доклад за въпросната нощ.

В доклада описват за получен сигнал за три необичайни светлини, движещи се към на югоизток от Брюксел. Решено е да се изпрати патрул за проверка. 10 минути по-късно е докладвано за още светлини, движещи се към триъгълника в небето. На радара обаче се вижда само един обект, както и двата изтребителя, които го приближават. По това време очевидци твърдят, че феноменът се е наблюдавал от земята и описват цяла формация, поддържаща относителната си позиция, докато се придвижва бавно в небето.

През следващия час изтребителите търсят мишената си и на три пъти успяват да я засекат на радарите си за няколко секунди, но се оказва, че всъщност се засичат един друг. Пилотите твърдят, че така и не откриват нищо.

След 00:30ч сигналът става много по-спорадичен и за последно е засечен 10 минути по-късно. След още няколко непотвърдени контакта, изтребителите се връщат в базата.

Служителите на жандармерията, които са изпратени да потвърдят първоначалния доклад, описват 4 светлини, подредени в квадратна формация, всички правещи хаотични движения, преди постепенно да изгубят яркостта си и да изчезнат в четири различни посоки около 01:30ч. Разказват и за шум като от реактивен двигател.

Източник: neobiknoveno.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!