Горещи новини

Бела Хадид с футуристичен тоалет от втечнен памук

-17:26-Razloginfo.com

Бела Хадид получи футуристичен тоалет от втечнен памук. Ревюто на модна къща „Коперни“ се проведе в Музея на изкуствата и занаятите в Париж като част от Седмицата на модата във френската столица.Бела Хадид се появи на модния подиум по бельо, след което върху тялото й специалисти нанасят специален спрей. Екипът, ръководен от испанския химик и моден дизайнер Манел Торес, успява да създаде минималистична, футуристична рокля по тялото на Бела.

Манел Торес е изобретател на спрея, който е съставен от специални памучни и синтетични влакна. След нанасяне течността се втвърдява и се превръща в материя, която е изключително удобна за носене. Дизайнерите оформиха модела с паднали рамене и дълбока цепка, над коляното. Бела Хадид се дефилира по подиума, представяйки тоалета от материя тип трико с нежна текстура, напомняща на малки водни капки.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!