Горещи новини

Безстопанствени животни причиниха две катастрофи

| 13:55

Две пътни са възникнали в края на миналата седмица, причинени от безстопанствени животни, излезли на пътя в Кюстендилска област. Едното произшествие е възникнало на пътя Ябълково – Кюстендил.Пристигналата на място дежурна полицейска група е установила на пътното платно убито животното и нанесени щети на камиона, управляван от 57-годишен гражданин на Северна Македония. В обслужването на произшествието са участвали и служители на БАБХ, не са открили чип или ушна марка на животното, собственикът не е установен. Досъдебно производство е образувано по случая.

Другият инцидент е между внезапно изскочили на пътното платно коне и лек автомобил “Хюндай“, управляван от 63-годишен дупничанин и пътуващ от Дупница към Кюстендил. Нанесени са щети на лекия автомобил, 1 от животните е намерено мъртво, установен е собственика на животните – законен представител на фирма за селскостопански животни. Досъдебно производство е образувано по случая в Районно управление – Бобов дол. За случаите е уведомена прокуратурата.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!