Горещи новини

Баща и дъщеря от Велоклуб „Олимп“ – Разлог грабнаха златото на „BIKE CHALLENGE NOVI ISKAR 2022“

| 10:22

Снимка: Архив 2021г.
В софийското село Подгумер, район „Нови Искър“ се проведе състезание по планинско колоездене, съобщиха от районната администрация.Състезанието „BIKE CHALLENGE NOVI ISKAR 2022“ се проведе за втори път. Партньор на събитието е фондация „София – Европейска столица на спорта“.  Кметовете на селата Подгумер и Войнеговци Валери Динчев и Емил Алексиев гостуваха на събитието.

Участие в надпреварата, която се проведе в неделния ден, взеха 50 мъже и юноши, разделени в три категории, три жени и 21 деца.

В категория „Мастърс“ миналогодишният победител Борис Първанов отстъпи първото място тази година на Илия Вълканов от велоклуб „Олимп“ Разлог, който финишира и грабна златото с време от 59 минути и пет секунди, а третото място остана за Красимир Величков от „P-bike“.

В категория „Мъже ЕЛИТ“ първи е Александър Алексиев от „КООП“ с време от малко над 53 минути. Втори е Алек Бонев от „Orlovac“, а трети Емил Стойнев.

При жените първа е Йоана Вълканова от велоклуб „Олимп“ Разлог с време 1:09:14, а след нея се нареждат Александра Микова и Лилия Спасова.

Първи при юношите е Мирослав Дамянов с време от 58 минути и 7 секунди. Втори е Антонио Младенов, а трети Виктор Стефанов.

При момчетата в детската категория първи е Христо Христов с време 0:14:49 на детското трасе, второ място е за Светозар Стеев – 0:15:30, а трето място за Георги Димитров – 0:16:13.

Източник: stolica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!