Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Бачевските „Русалии“ взеха първото място на МФФ „Евро фолк – Черно море“

Отново с награда, отново с първо място! МПФГ „Русалии“ спечели първо място за изпълнение на автентичен фолклор на Международния фолклорен фестивал „Евро фолк – Черно море“ – Китен-Царево 2019г. Статуетката „Златен Орфей“ е поредната награда в колекцията на групата.

Като се понесе тая бачевска песен, леко, леко та чак до морето стигна.

Там на брега, където небето и морето се сливат в едно, самодейците от МПФГ „Русалии“ и ЖПФГ „Детелини“ заплениха публиката на Международния фолклорен фестивал Евро фолк – Черно море“-Китен-Царево“ 2019г.Автентичните песни и самобитното звучене няма как да не докоснат сърцата на всички.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!