Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Бачево се гордее! „Рилска самодива“ грабна първото място на фестивала в Сандански

Тези невероятни момичета и момчета от Танцов състав „Рилска самодива“ доказаха, че с постоянство, труд и упоритост всичко се постига!

Тази красота плени публиката и журито на Националния фестивал „Сандански пее, заиграва – Пирина разлюлява!” и те заслужено спечелиха първо място!


Кметът на Бачево поздрави танцьорите за успеха“

„Танцьорите от село Бачево спечелиха първо място на фестивала „Сандански пее, заиграва – Пирина рязлюлява „.
Поздравления за неуморния труд, за мерака, за таланта!“

Гордеем се с Вас, продължавайте все така да радвате мало и голямо и да покорявате върхове!

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!