Горещи новини

Баня се готви за своя празник

-11:36-Razloginfo.com
Разложкото село Баня се готви за предстоящия “Празник на моето село”.
Както повелява традицията, тази година, в първата събота на месец юли китното село Баня ще отбележи своя празник.
Мероприятията посветени на празника ще се проведат от 1 до 3 юли.На 3 юли 2021 г., от 18:30 часа на площада пред Кметството ще започне празничната програма, ще звучат мелодични песни, ще се вият кръшни хора.За празничната атмосфера и за доброто настроение на жителите и гостите на село Баня ще допринесат самодейните състави към НЧ “Просвета-1908” и народният изпълнител Никола Тодоров. А за най-малките Кметство Баня и НЧ “Просвета-1908” са подготвили еко поход и рисунка на асфалт.
На 1 юли 2021г. (четвъртък), от 17:00 часа малки и големи ще могат да се включат в организирания еко поход под надслов “Легендите говорят за Баня”, а на 2 юли 2021г. (петък), от 16:30 часа децата ще рисуват върху асфалт в пространството около Старата българска баня.
Празникът на курортното селце е повод много родом от Баня, живеещи и работещи извън родното си село да се приберат, да се срещнат със своите близки и приятели, да се хванат на празничното хоро, да се повеселят.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!