Горещи новини

Банско участва в изложението „Ваканция и Спа Експо“

| 18:02
Община Банско взе участие на националния щанд на България, организиран от Министерство на туризма в 38-то издание на Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо“.През 2022 година акцентът бе поставен върху мотото „Завръщане към нормалното“.
След двете най-тежки години в историята на туризма в световен мащаб, в най-значимия международен форум в областта на туризма в България взеха участие повече от 110 изложители от цяла България, Гърция, Великобритания, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и др., които представиха своя потенциал и атрактивни предложения в дните на изложението.
Програмата на изложението включваше изключително интересни събития, засягащи всички сектори на туристическата индустрия – новите технологии, защитата на компании и клиенти при кризи, проблемите с кадрите и професионалната подготовка, тенденциите при създаване на туристически продукти и много други.
Още от първия ден, интересът на посетителите беше изключително голям към деска на Община Банско. Ски-зоната беше във фокуса на посетителите, като едно от най-големите предимства на града. Представени бяха възможностите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетилите деска на Община Банско представляваха условията за СПА, оздравителен и природен туризъм, предлагани в курорта и региона.
На изложението за летния сезон Банско беше представен като топ-фестивална дестинация, като беше промотиран вече готовия летен афиш. Изложението беше една успешна реклама на Банско като целогодишна туристическа дестинация.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!