Горещи новини

Банско събра елита в биатлона на последните стартове от Държавното първенство

| 17:39
Банско събра елита в биатлона на последните стартове от Държавния календар за мъже, жени, младежи и девойки. Стартовете се проведоха от 29 до 31 март на Бъндеришка поляна при отлични условия.Състезателите на клуба по биатлон на Банско спечелиха 7 медала в различните дисциплини. Европейският шампион Благой Тодев спечели 3 сребърни медала, Благовест Стоянов се нареди до него на почетната стълбичка с два бронзови медала, а Даниела Кадева спечели бронзов в спринта и сребърен медал в индивидуалната дисциплина.
Шампиони на Зимното Държавно първенство – Банско 2022 станаха медалистът от световното първенство в Йостершунд – Владимир Илиев и сребърната медалистка от Световно първенство за девойки по биатлон – Милена Тодорова.
На церемонията по награждаване присъстваха заместник-кмета на Община Банско – Стойчо Баненски, Екатерина Дафовска – председател на БФБ и Васил Сивков – главен секретар на БФБ, които връчиха наградите на призьорите.
В края на церемонията Стойчо Баненски поздрави биатлонисти и треньори за високите им успехи през сезона.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!