Горещи новини

Банско присъства в класацията Будител на годината 2021 чрез Натали Петрова и Банско Филм Фест

-15:21-Razloginfo.com
В Националната кампания, посветена на будителството днес, отново ще избираме между десет личности и проекти, обявени за БУДИТЕЛИ НА 2021 г. Те са отличени сред над 130 номинации и изключителни житейски примери.Гласуването ще продължи до края на м. октомври, а церемонията „Будител на годината 2021“ ще се излъчи на 1 ноември.
Банско присъства в класацията чрез Натали Петрова и Банско Филм Фест.
☑️От 20 години в рамките на най-известния фестивал за планинарско кино Банско Филм Фест Натали Петрова организира специалната детска и младежка програма „Банскофилмфест KIDS“.
☑️Нейни са дългогодишните усилия за детска и младежка ангажираност по теми като природа, екология, спорт и здраве, активен начин на живот. Всяка година в програмата се включват над 350 деца от Банско и региона от всички учебни заведения, деца в рискови групи, групи от Родопите.
☑️Децата са мотивирани да се занимават с активности като катерене, преходи, спелеология, рисуване, наука, както и със специална филмова селекция. Водещи и лектори са най-добрите български пътешественици, алпинисти, микробиолози, геолози и спелеолози, а заниманията са безплатни за всички участници.
Гласувайте за нея тук: bit.ly/3B4nw5i
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!