Горещи новини

Банско приема 56-то първенство по ски за журналисти

| 10:32
Ски курорт №1 Банско ще  посрещне на 26 март 56-ото Държавно първенство по ски и сноуборд за представители на медиите. След двегодишно прекъсване заради пандемията от COVID-19, повече от половин вековната традиция се възобновява.Над 50 представители на медиите ще се състезават за наградите на MAXСпорт. Организатори на първенството са Българският ски клуб на журналистите и домакините от ЮЛЕН АД.
За първи път от няколко години насам в надпреварата ще участват и представители на чуждестранни медии – от Словакия и Чехия.
Гигантският слалом по ски и сноуборд ще се проведе в два манша на писта №8 на „Шилигарник“, като старта на първия манш е 10,30 ч на 26-и.
Както обикновено, се очаква състезанието да премине в приповдигната и колегиална атмосфера. За доброто настроение несъмнено ще допринесат и прекрасните условия за ски в Банско, особено наличието на над два метра сняг по пистите в пиринския ни курорт и прогнозата за слънчево време.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!