Горещи новини

Банско ви кани на Лятна филмомания под звездите

| 15:52

Банско ви кани на Лятна филмомания под звездите. Запазете датите 21, 22 и 23 юли, когато в планинския курорт може да видите най-доброто от Банско Филм Фест.Филмовата програма на открито е насочена специално към любители на приключенски и екстремни филми.

И тази година ще Ви пренесем под звездното небе на Банско и Пирин планина, за да се докоснете до най-доброто от световното екстремно, планинарско кино с филми за смелост, приятелство и солидарност, снимани на едни от най-трудно достъпните и отдалечени места на нашата Планета., обещават организаторите.

Филмовият маратон в трите филмови вечери под звездите ще покаже 8 филма от Австрия, Испания, Словакия, България, Австралия, Полша, Белгия и др., обявяват на сайта на Община Банско.

Екранната разходка по света ще ни преведе от Хималаите до Патагония, от Алпите до река Ганг в Индия, ще видим и 5 коренни жени от Боливия и тяхната мечта да изкачат най – високата планина в Южна Америка, ще разберем колко са свещени планините за непалците и възможно ли е да се спуснеш със ски от осемхилядник.

Заповядайте на Лятна филмомания под звездите 2022, за да се насладите на уникални кадри и герои и приключенци.

В трите поредни вечери прожекциите стартират в 21.00 часа на площад Никола Вапцаров в Банско.

Вход свободен!

Източник: bansko.net

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!