Горещи новини

БАЗ и СЗБ: Държавата отново удря туризма, пътят до морето е приключение

-17:58-Razloginfo.com

Българската държава за пореден път доказва, че туризмът е последна грижа за нея. Нещо повече – че не помага свикнахме, но не можем да разберем защо пречи?В разгара на сезона се извършват серия ремонти по пътищата към морските ни курорти, като е очевидно, че почти никой от тях не е спешен. Това затруднява изключително много придвижването на туристите, които попадат в многобройни „тапи“. Тези, които правят дълги уикенди вече започнаха да се отказват от тях, защото вместо за три часа, пътуват до Бургас и околните курорти цял ден. Подобно е положението и на магистрала „Хемус“.

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България настояват ремонтните дейности да бъдат съобразени с потока от туристи, а не да се съсипва почивката им с висене на асфалта.

Ние сме категорично „ЗА“ да имаме хубави пътища, но нека се правят с мисъл!

Поради много причини, обективни и субективни сезонът е отвратителен. И сега сякаш умишлено се създават пречки на почиващите.

Спрете да пречите, а не е лошо и да опитате да помогнете!

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!