Горещи новини

Атлантида е била на Марс?

| 15:59

Според швейцарски учени изгубената Атлантида е била на Марс и жителите й са търгували с Древен Египет!

Още по-невероятно е твърдението им, че имат доказателства, че легендарният King Tut е умрял при катастрофа на космическа совалка заедно с извънземен екипаж.

„Марсианската цивилизация се е самоунищожила или е била унищожена от метеор, а Египет е бил все още в разцвета на силите си”, заявил д-р Стефан Вайс пред журналисти и учени в Берн, Швейцария.

Но жителите са оставили своя следа не само на Земята, но и на Марс. Секретни фотографии, направени на Марс от американски сонди, ясно показват идентичността на остатъци от храмове и статуи на повърхността на Червената планета.

„Технологиите на древните египтяни, които и досега са необясними за съвременната наука – всичко това, безусловно са технологии, които са се зародили не на Земята, а другаде, в дадения случай на Марс. Убедени сме, че атлантите са търгували с тези технологии с египтяните срещу злато.”

Д-р Вайс и колегата му – египтологът Конрад Ветч заявили, че наскоро са разшифровали древноегипетски свитъци, в които се посочвало, че Атлантида се е намирала на Марс. Свитъците описват технологически развита цивилизация, съществуваща извън пределите на нашата планета, в „огромния черен океан на Космоса”.

Свитъците разказват също и за космически пътешествия, космическа совалка и кораб-майка. С тази совалка човекоподобните пришълци са достигали Земята от кораба-майка.

„На изследователите отдавна е известно, че египтяните са летели, тъй като в гробницата на Тутанкамон е бил открит сложен модел на нещо, което те наричали планер – разказал д-р Вайс пред група журналисти и учени. – В светлината на новата информация, почерпена от свитъците, виждаме, че планерът е играел ролята на космическа совалка. И това е бил именно корабът, който е катастрофирал с Тот на борда.”

Не всички участници в конференцията са съгласни с експертите и с тяхната теория. Доктор Сет Рауш – немски историк, смята, че те са отишли прекалено далеч, наричайки марсианската цивилизация Атлантида. „Не се съмнявам, че египтяните са били в контакт с извънземни – казал експертът. – Но докато наистина не огледаме руините на Марс, няма начин да узнаем дали те са остатъци от Атлантида.”

Източник: http://www.astrofenomen.com/

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!