Горещи новини

Арестуваха петима с канабис в Пиринско

| 13:28

Петима мъже са задържани от работещи по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.На 13.05.2022 г. в района на ул. „Битоля“ в гр. Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич са проверени двама мъже на 20 години и един на 21 години от града, като в носена от 21-годишния чанта те открили найлонов плик с около 150 грама марихуана. В хода на работата по случая е проверено жилище в гр. Петрич, обитавано от лицето, където в мазе е намерена и иззета около 118 грама суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

В следобедните часове на 15.05.2022 г. в района на парк „Ловен дом“ в гр. Благоевград, полицейски служители на 02 РУ-Благоевград са задържали 18-годишен младеж от града. При извършената му проверка, у него е открит найлонов плик, съдържащ около 0,7 грама канабис.

Около 00:20 часа на 16.05.2022 г. в с. Гърмен, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е проверен 31-годишен от с. Дебрен, общ. Гърмен, у когото е намерен и иззет плик, съдържащ около 6 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!