Горещи новини

Арестуваха Конър Макгрегър

| 18:59

ММА звездата Конър Макгрегър е бил арестуван във вторник вечерта в Дъблин за предполагаемо опасно шофиране. Той е бил задържан в западен Дъблин, докато е шофирал своето Bentley Continental GT на стойност около 170 000 евро. Той бил спрян от полицаи и впоследствие арестуван за нарушения на пътя.Луксозната му кола също е била иззета от него на пътя след ареста му, но след това му е върната. Той е обвинен в опасно шофиране и ще се яви пред районния съд в Бланчардстаун следващия месец. Преди това той се яви пред същия съд през 2017 г., когато беше глобен с 400 евро за превишена скорост.

Максимално наказание ще бъде от глоба до 5000 евро или шест месеца лишаване от свобода, или и двете. Това не е първият път, когато Макгрегър има проблеми с властите, тъй като той има дълъг списък от 18 обвинения на името си, като повечето са свързани с шофиране.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!