Горещи новини

Арестуваха голяма футболна звезда за шофиране в пияно състояние

| 19:22

Световната и олимпийска шампионка по футбол Хоуп Соло бе арестувана за шофиране в нетрезво състояние, съобщиха от полицията в САЩ. В колата й са били и две деца, за които се предполага, че са нейните 2-годишни близнаци.Според доклада задържането е станало в четвъртък на паркинг пред мол в Уинстън-Сейлъм, Северна Каролина. Освен за шофиране в нетрезво състояние, бившата вратарка е обвинена още в оказване на съпротива при арест и застрашаване здравето на децата. Тя е била освободена от ареста и трябва да се яви в съда на 28 юни.

Полицията твърди, че свидетел е забелязал, че Соло е припаднала на волана и е стояла така повече от час при включен двигател, докато двете деца са били на задната седалка. На мястото е дошъл полицай, който е усетил миризма на алкохол, а бившата футболистка е отказала да си направи тест. Соло е добра познайничка на полицията и това не е първият й арест.

Адвокатът на Соло – Рич Никълс, публикува съобщение до медиите, но отказа да отговаря на въпроси, като уточни, че и клиентката му няма да го прави.

„По съвет на адвоката си, Хоуп не може да говори за ситуацията, но тя иска всички да знаят, че децата й са нейният живот. Тя е била пусната веднага и се е прибрала при семейството си. Историята е по-симпатична, отколкото предполагат обвиненията и тя няма търпение да се защити“, казва Никълс.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!