Горещи новини

Андрешко и Бай Ганьо правят избори: Служителки в Община Разлог премахват плакати наред, уведомена е ОИК (ВИДЕО)

-15:46-Razloginfo.com
Тази сутрин две жени, служителки в Община Разлог, по нареждане на някакъв човек, се заели, изключително усърдно, да премахват преждевременно предизборни агитационни материали (плакати), сред които преобладавали такива на местна коалиция, участваща в изборите. За това съобщи един от кандидатите за общински съветници – Димитър Марков, в най-разложката фейсбук група Да думаме на разложчи, фногооооо!Ето какво разказа той:
Тази сутрин, тези две жени (служителки в община Разлог), премахнаха мои плакати закачени на ЧАСТЕН ИМОТ!!! Те потвърдиха, че имат заповед от човек на име „Батъко“!! По нашата улица махаха сичко наред. Разбирам, че целия град е облепен (което не прави добро впечатление, но не е това начина, на частен имот да се махат плакати. Уведомил съм чрез жалба ОИК.
Иначе се наложи малко да се гониме по чехли, чак до сградата на общината!!!
Та се питам, тия двамата дето в последната година и половина са „направили много за хората в общината“, така ли смятат да печелят изборите…..това ли смятат за честна предизборна кампания. Жалка работа…..
А бе на някой ще му секвестират житцето скоро, ама… Така ли се прави, бе?! Така се прави, нали? Вие не искате по друг начин. Някъде палят комбайн на кандидат-кмет, вие „само“ късате плакати. Колко добронамерено. Дано на хората в Разлог им е дошъл акъла, поне малко, и не се поддават обещания и подаяния. ‘Щото това дето вие можете да им обещаете, никой не може да им го даде.

Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!