Горещи новини

Андрей Звънчаров завоюва първото място на Международния фестивал в Созопол

-11:35-Razloginfo.com

Талантливият Андрей Звънчаров от Разлог завоюва първото място в Международния фестивал на изкуствата „Радост на брега“, който се проведе за петнадесети пореден път в Созопол.

Целта на фестивала, който има конкурсен характер, е запазване и обогатяване на музикалното, инструментално, танцово, изобразително и сценично изкуство, изяви на талантите.

За пореден път Андрей впечатли журито със своите изпълнения на пиано и грабна първо място в конкурса. В него взеха участие десетки деца от цялата страна, състезавайки се в различни възрастови групи.

Още петгодишен Андрей започва уроци по пиано в Благоевград при г-жа Анита Богданова. Няколко месеца по-късно той печели първата си награда за най-малък участник в Международния конкурс за млади изпълнители на класически музикални инструменти в гр. Перник. През 2017 г. малкият талант отново получава награда за най-малък участник в XIІI-ти Национален детско-юношески конкурс за музикално изкуство „Орфеева дарба” в София. Успехите на Андрей не спират дотук – преди два месеца малкият пианист спечели първо място в категория „Инструментални изпълнители“ 8-12 г. на XXX Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда“ – гр. Банско.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!