Горещи новини

Ангелов: Цената, която плащаме е твърде висока! Ще настоявам мерките да са твърди

-13:22-Razloginfo.com

Здравният министър проф. Костадин Ангелов отново подчерта колко е важно да останем твърди по отношение на мерките, за да се намали натиска върху здравната система.

„Аз като министър на здравеопазването не мога да се съглася с цената, която плащаме с толкова много хора, загубили живота си, за мен е неприемливо и аз ще настоявам мерките да останат достатъчно твърди, за да гарантират намаляване на натиска върху здравната система, ефективен контрол върху инфекцията и здрави българи“, каза министърът.

Според него е рано да се каже кои сектори могат да бъдат отворени и кои – не. Мерките представляват българските лекари, с всички съсловни организации също продължават разговорите. Ще се опитаме да направим най-доброто за българските граждани, увери здравният министър.Проф. Ангелов подчерта, че държавата е готова да приеме ваксините с цялата логистика, която изисква това.

Все още не сме готови с финалния вариант на мерките, отбеляза здравният министър.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!