Горещи новини

„Америка за България“ дава пари на нашите училища

-11:06-Razloginfo.com

До 10 май училища от Благоевград и региона могат да подават предложения за участие в програма „Учим заедно“, за да финансират собствени училищни проекти.Максималният размер на финансиране за одобрен проект е до 30 000 лв, а за програмата могат да кандидатстват всички общински и държавни училища с ученици в прогимназиален етап.

Училищата трябва подадат своите проектни предложения до 10 май 2023 г. на сайта https://zaednovchas.bg/uchim-zaedno/

“Учим заедно” се реализира за втора година от фондация „Заедно в час” с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България”. Програмата цели да стимулира училищата да предложат и приложат работещи решения, които допринасят за преодоляване на конкретни предизвикателства в образователната система с пряко въздействие върху уменията и успеха на учениците. Най-добрите проекти ще получат финансиране и подкрепа за реализация от програмата. Тази година партньори на „Учим заедно“ са също Институт за изследвания в образованието и сайта prepodavame.bg.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!