Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Алтернативи Интернешънъл създаде платформа с безплатни онлайн курсове

Младежката организация Алтернативи Интернешънъл създаде платформа с безплатни онлайн курсове за младежки работници и доброволци, имащи желание да помагат доброволно на бежанци.

Платформата предлага достъп до 4 обучителни модула, а ако преминете въпросника след всеки модул имате възможност да получите сертификат. Курсовете са насочени към всеки, който има желание да участва в интеграцията на бежанци в Европа, посредством нови знания в сферата на дигиталните технологии, комуникации и социални медии.

Платформата събира добри практики от няколко страни в Европа и показва успешни стратегии и добри практики  на НПО за приобщаване на бежанците към обществото.

Платформата е част от двегодишен проект Volunteers4all, координиран от Алтернативи Интернешънъл и финансиран от програма Еразъм+.Освен създадената платформа с безплатни курсове, по време на проекта имаше и проучване,  няколко обучения на младежки работници и доброволци и също така и дигитален наръчник с добри практики. Платформата е достъпна на няколко езика.

Линк към платформата може да намерите тук:
http://www.volunteers4all.eu/index.php/bg/home-bg/

Последвайте ни:
Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!