Горещи новини

Алтернативи Интернешънъл създаде платформа с безплатни онлайн курсове

-18:15-Razloginfo.com

Младежката организация Алтернативи Интернешънъл създаде платформа с безплатни онлайн курсове за младежки работници и доброволци, имащи желание да помагат доброволно на бежанци.

Платформата предлага достъп до 4 обучителни модула, а ако преминете въпросника след всеки модул имате възможност да получите сертификат. Курсовете са насочени към всеки, който има желание да участва в интеграцията на бежанци в Европа, посредством нови знания в сферата на дигиталните технологии, комуникации и социални медии.

Платформата събира добри практики от няколко страни в Европа и показва успешни стратегии и добри практики  на НПО за приобщаване на бежанците към обществото.

Платформата е част от двегодишен проект Volunteers4all, координиран от Алтернативи Интернешънъл и финансиран от програма Еразъм+.Освен създадената платформа с безплатни курсове, по време на проекта имаше и проучване,  няколко обучения на младежки работници и доброволци и също така и дигитален наръчник с добри практики. Платформата е достъпна на няколко езика.

Линк към платформата може да намерите тук:
http://www.volunteers4all.eu/index.php/bg/home-bg/

Последвайте ни:
Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!