Горещи новини

Алберт Попов стартира силно участието си в Европейската купа

-19:56-Razloginfo.com

Водещият ни алпиец Алберт Попов стартира силно участието си в Европейската купа по ски-алпийски дисциплини. В днешния слалом във Вал ди Фаса (Италия) националът ни зае 11-о място от 120 участници. В първия манш Попов бе 14-и, но с по-силен втори той финишира на 11-о място в крайното класиране с 1:53,27 минути.

Снимка: Архив

Първи с 1:51,29 минути е звездата на Франция и Световната купа в слалома Клеман Ноел. Втори с 1:51,90 минута е Стефано Грос (Италия), а трети с 1:52,12 минути е асът на швейцарците Лука Ерни. Камен Златков започна добре първия манш, но малко след средата пропусна врата и не завърши.Утре отново във Вал ди Фаса е вторият слалом за ЕК. Както и днес участие ще вземат всички актуални звезди от Световната и Европейската купа. За 11-ото си място Алберт Попов взима 24 т за Европейската купа. Силното му представяне бе и подарък за рождения ден на неговия треньор Ивайло Борисов.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!