Горещи новини

Аламанов: А децата ви ще продължат да бягат на Запад

| 18:52

Силно се надявам, че ще стане ясно кои са тези политици, анализатори, политолози, членове на службите. Макар че и сега е доста ясно. Но друго е смешното. Докато тези политици, анализатори, политолози, членове на службите взимат пари и си ги харчат в западните държави, излъганите бедни хорица бълнуват за феодален комунизъм, яхване от източния диктатор и България на три шкембета. Даже и пари не взимат. Нищо. Нъцки. Хахахаххахахахах…
Така започва коментарът във фейсбук на комуникационния експерт Любомир Аламанов за информацията на Лена Бириславова, че вземат по 4000 лв. говорители на Москва в София.
Ето какво още пише той:

Като излъгани хора, метнали пари през балкона на телефонни измамници и чакащи някой да ги похвали. Е, няма кой. Истината е следната: Лъжат ви и ви карат да говорите глупости и да искате да живеете като в Сибир, докато измамниците си взимат парите и си живеят по Ривиерата.

Тъжни, излъгани жертви на комуникационната война.

Тъжни, излъгани комуникационни наркомулета, пренасящи отровата на източния диктатор, заразяващи всички и всичко…

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!