Горещи новини

Акция срещу наркоразпространението се проведе в Пиринско

-21:03-Razloginfo.com

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

При извършена, на 29.04.2021 г., проверка на къща в с. Долна Рибница, общ. Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич е открита и иззета около 19,94 грама суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. 23-годишен петричанин, който обитавал жилището е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Около 20:40 часа на същата дата в с. Господинци, полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са проверили 27-годишен от с. Мосомище и 32-годишен от гр. Гоце Делчев. Намерено и иззето е около 92,9 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин. Двете лица са задържани.В следобедните часове на 04.05.2021 г., в района на ул. „Полковник Дрангов“ в гр. Сандански са проверени двама мъже на 33 и 28 години от гр. Сандански.  У 33-годишния е намерена и иззета около 0,97 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!