Горещи новини

Акция срещу дрогата! Прибраха на топло двама от Разлог, хванаха ги с кокаин в Банско

-11:23-Razloginfo.com

При проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, на 14.05.2023 г. на ул. „Шинова ела“ в гр. Банско, към лек автомобил „Форд Ескорт“ с 37-годишен водач от гр. Разлог е подаден сигнал от органите на реда за спиране и извършване на проверка, на който водачът не се подчинява и продължава движението си, като през прозореца му са изхвърлени три полиетиленови пакетчета, съдържащи бяло прахообразно вещество.Това съобщават от пресцентъра на полицията.

Автомобилът е установен в района на хотелски комплекс в гр. Банско изоставен, а изхвърлените пликчета са предоставени за извършване на експертиза.

От полицейските служители са предприети последващи оперативно издирвателни действия, в хода на които на 15.05.2023 г. е проверено жилище в гр. Банско, където са установени 37-годишният водач на лекия автомобил „Форд Ескорт“, 42-годишна жена от гр. София и 34-годишен мъж от гр. Разлог, както и два полиетиленови плика, съдържащи общо около 1 грам кокаин и порцеланова чиния със следи от бяло прахообразно вещество по нея, реагиращо положително на кокаин.

От органите на реда е проверено и друго жилище в гр. Банско, обитавано от 32-годишен мъж, в което са открити 1,59 грама канабис и електронна везна. По случая е образувано досъдебно производство.

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа, като на 37-годишния мъж е постановено задържане за срок до 72 часа.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!