Горещи новини

Акция на МВР и Европрокуратурата срещу източване на евросредства

-17:17-Razloginfo.com

МВР и Европейската прокуратура са провели преди седмица акция във връзка с усвояването на европари. Това съобщи главният секретар на МВР Живко Коцев:„Работим изключително интензивно. Дори и миналата седмица имахме съвместни реализации с колегите от ДАНС, КПКОНПИ, така че мисля, че имаме добра релация с Европейската прокуратура по линия на усвояване на евросредства, за милиони“.

Живко Коцев заедно с вътрешния министър Калин Стоянов, политическото и професионалното ръководство на МВР присъстваха на тържественото честване по повод професионалния празник на българската полиция. Главният секретар посочи, че ръководството на МВР се старае да направи професията „полицай“ привлекателна и прави всичко възможно да се попълнят всички незаети места.

„На този етап има доста кандидати. Стремим се да завишаваме непрекъснато изискванията, наистина ни трябват стойностни хора с желание, които приемат професията като кауза“.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!