Горещи новини

Ад по границите! Тирове и коли чакат с часове в опашката

| 18:45

По информация на „Гранична полиция“ към 6 ч. тази сутрин, продължава напрежението на граничните пунктове „Дунав мост-Русе“, „Дунав мост-Видин“, „Никопол“ и „Кардам“, където е затруднено преминаването на товарни автомобили в двете посоки.На границата с Гърция също има струпване на автомобили, интензивен е трафикът на пунктовете „Кулата“ и „Маказа“, на изход за камиони.

Натоварено е движението и през всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Турция вход за леки автомобили.

Интензивен е трафикът на пункт „Калотина“ на изход за леки и товарни автомобили. От дни там се е образувала километрична опашка.

Камарата на автомобилните превозвачи разпространи призив за спешни мерки за справяне с проблема като например да се раздели лекотоварния от тежкотоварния поток.

Сега леки и тежкотоварни автомобили изчакват на една опашка без трафикът да бъде контролиран по какъвто и да било начин, се посочва в призива на браншовата организация.

Източник: novinite.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!