Горещи новини

Адел пусна дългоочаквания си нов сингъл

-17:54-Razloginfo.com

Адел зарадва верните си фенове, като днес в полунощ представи новото си парче „Easy On Me“. След 6-годишна пауза певицата е по-силна от всякога.

Песента ѝ е за уроците, научени от любовно разочарование и възстановяването от него, визирайки най-вероятно развода си със Саймън Конеки, с когото се раздели през 2019.

Тази седмица 33-годишната изпълнителка обяви, че дългоочакваният ѝ нов албум ще излезе на 19 ноември. Записването на „30“ е започнало преди три години, по времето, когато животът ѝ е бил „лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения“, написа тя в Twitter.

Като се има предвид, че Адел е продала милиони албуми по целия свят и е спечелила множество награди, включително „Оскар“ и 15 награди „Грами“, излизането на албума е може би най-очакваното за годината. Тя наруши петгодишно мълчание с интервю за сп. Vogue, публикувано миналата седмица, в което говори за своята „година на тревожност“ и живота ѝ като самотница.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!