Горещи новини

Автобус с деца катастрофира на АМ „Тракия”, движението е блокирано, има тежко ранени, колоната от автомобили е около 20 км.

| 21:18

Снимка: trafficnews.bg
Автобус с деца се е обърнал в канавката на АМ “Тракия”. Инцидентът е станал на 216-и км в посока София. На мястото има полиция и пожарникари.По първоначална информация са пострадали 10 души, които са били в съзнание. Няма загинали. Всички пътуващи са сръбски граждани, които са се връщали от почивка на Черноморието. В превозното средство са пътували 48 души, разказа очевидец пред Нова телевизия, който е спрял непосредствено след инцидента.

На място са пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ, а много шофьори са спрели и помагат да бъдат извадени ранените хора от автобуса.

Автобусът се е обърнал на една страна в канавката, като десетки метри от мокрия банкет са изровени.

Сред първите спрели да помогнат шофьори е имало и лекар, който е успял да окаже първа помощ преди пристигането на линейките.

Движението в района е напълно блокирано, като колоната от автомобили е около 20 км.

В момента в Стара Загора се подготвят места в болниците, за да приемат ранените.

Автомагистрала „Тракия“ се затваря в посока София, за да се осигури възможност на спасителните екипи да стигнат до автобуса.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!